God is a DJ, avagy utálatos egy nap ez a mai! :(

"A halál tulajdonképpen jelentéktelen dolog... valójában csak átmentem ide a szomszéd szobába. Én én vagyok, te pedig te. Akármit is jelentettünk egymásnak egymás életében, ez mit sem változott. Nevezz csak nyugodtan a megszokott nevemen, beszélj velem ugyanazon a könnyed hangon, melyen mindig is beszéltél. Ne változtass a hangszíneden. Nevess ugyanúgy, ahogy valaha együtt nevettünk a vicceken. Imádkozz, mosolyogj, gondolj rám - emlegesd fel a nevem nap mint nap, ahogyan annak előtte is, de ne árnyékolja be semmi a hangulatot, amikor szóba kerülök. Az élet nem kapott semmiféle új jelentést. Minden olyan, mint amilyen volt, nem szakadt meg a folytonosság. Az, hogy nem látnak, még nem jelenti azt, hogy nem kell rám gondolni. Várok rád, itt vagyok a közeledben - egészen közel. Nincs semmi baj." Henry Scott Holland

Kriszti, hihetetlen voltál, örökre emlékezni fogok a felejthetetlen mosolyodra, a rengeteg, közös nevetésre és mindenre. És köszönöm, hogy velem voltál, hogy veled lakhattam, hogy ismerhettelek. És köszönöm, hogy eddig küzdöttél, hogy még ebben az igazságtalan, szomorú helyzetben is példát mutattál nekünk a hősies helytállásoddal, kitartásoddal, ahogy a betegséget viselted. 

Mosolyogj ránk onnan fentről is sokat kicsi lány, és fogunk mi még együtt táncolni ott fent a tánctéren!

Mert ahogy a kép és mi is mindig mondtuk, God is a DJ! Forrás innen. :(

Dorka


Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése