Karácsonyi ötletek 1. rész általános

Bár tudom, hogy sokan frászt kapnak novemberben a karácsony emlegetésétől is, mivel egy mediterrán szigeten élek, ahol nulla karácsonyi hangulat van, teljesen meg tudom érteni ezeket az embereket. De vannak olyanok, akik igenis becsülettel előre készülnek, DIY dekorációkat és ajándékokat készítenek a legnagyobb titokban, és mindent megtesznek azért, hogy a karácsony igazán hangulatos és egyedi legyen. Mivel minden tiszteletem ezeké az embereké, és én is mindig szerettem volna ebbe a csoportba tartozni, így most nekik kedveskednék néhány Pinteresten talált ötlettel, amik nagyon jól jöhetnek a karácsonyi készülődésben!


Gyerekes családoknál én ezt kötelező jelleggel bevezetném azért, mert tudjuk, hogy mennyire kevés esélye van annak, hogy fehér lesz a karácsony, és lehet majd hóembert építeni. Ötlet forrása ide kattintva nézhető meg!


Szerintem már vagy ezerszer leírtam, hogy imádom a vanília és a fahéj illatát, és szeretem ezeket a naturális dekorációkat a lakásban, ezért mindenképpen ki kell próbálnom ezt az egyszerű, de nagyszerű ötletet, ami eredetileg innen származik.


Jaj, ez nagyon cuki. Mi mindenképpen ki akarjuk ezt próbálni, mert annyira édesen néz ki. Mondjuk semmilyen zöld szalvétám nincsen, mert ez a szín nem tartozik a kedvenceim közé, de szerintem más színből is szuperül fog az asztalon mutatni. A kép forrása ide kattintva nézhető meg.


Ingyenesen letölthető grafika, amit használhatunk SK karácsonyi képeslaphoz vagy a lakás dekorációjára is. Fontos, hogy kereskedelmi használat esetén mindenképpen engedélyt kell kérni a készítőtől, akit ide kattintva nézhettek meg. A grafika direktben ide kattintva tölthető le.


Azért, hogy minden együtt töltött karácsonyról megmaradjon egy-egy DIY emlékünk, én ezt az ujjlenyomatos dísz elkészítését javaslom. Amennyiben minden évben más-más színű díszekkel készítjük el, a végére tele leszünk színes ujjlenyomatos gömbökkel a család minden tagjától. De nagymamának és nagypapának is nagyon cuki ajándék lehet a kicsiktől. Az ötlet innen származik

Jön még egy kifejezetten gyerekes családoknak szánt karácsonyi ötletbörze is hamarosan!

Dorka

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése