Bemutatjuk a Love.Food.Cyprus oldalát!

Tudom, tudom, már megint volt egy rövidke, pár hetes szünet a weboldalon. De most tényleg van mentségem, mert a rengeteg munka mellett most valami olyan projekten dolgoztunk, ami óriási szerelemgyerekünk és csak azért csináljuk jelenleg, hogy Nektek örömet okozzunk a képekkel. :) Ez nem más, mint a legújabb weboldalunk, a Love.Food.Cyprus oldala. 


Ez bizony mindkettőnk szerelméről szól, a gasztronómiáról. Hol eszünk, mit eszünk, hogy főzünk, mit látunk, mi inspirál minket. Nagyon szeretném, ha Ti is szeretnétek, és elmondanátok a vélemenyetek. A weboldalra folyamatosan töltjük fel a képeket, a Facebook oldalunkon pedig tényleg naponta igyekszünk valami érdekes, izgalmas, ínycsiklandó gasztronómiai élményt megosztani. 

Így már elmondhatjuk, hogy van egy hobbiból készített magyar és egy angol oldalunk, mert ugye eddig is nagyon sokat unatkoztunk. :))) Persze a Love.Food.Cyprus oldallal nagy terveink vannak, de jelenleg már attól is nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen jól sikerült megoldani, feltölteni és elkészíteni. Sok munkánk és időnk van benne, szóval tényleg remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket!

Jelenleg szervizben van a fényképezőgépünk, de amint visszakapjuk, jövök a saját készítésű karácsonyi ajándékaink fotóival és leírásaival, hátha Ti is nyertek belőle hasznos ötleteket.  

Lájkoljatok minket a Love.Food.Cyprus Facebook oldalán is! :)

Legyetek jók!

Puszi: DorkaDorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése