Ajándékötlet kismamáknakEz a cikkem megjelent a Babakunyhó magazin januári számában, amit ide kattintva tudtok megnézni. 
Egy babát váró párnak, főleg a női tagjának nagyon nehéz megfelelő ajándékot venni. Nem tudhatjuk előre, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, pontosan mikorra van kiírva, miket kapott már meg másoktól és mi az, amit mindenképpen megvásárolt magának és a babának. Mostani cikkünkben olyan ajándékötleteket igyekszünk bemutatni, amire általában a kismamák elsőre nem költenek, mert vannak fontosabb kiadásaik is. Viszont titokban igenis szemeznek az alábbi ötletekkel, hisz melyik nő ne szeretne magának például egy igazán szuper, sok mindent tudó pelenkázótáskát a babakocsijához? Ugye? Jöjjenek is az ajándékötletek, amivel nem igazán lehet mellélőni. 

 
Egy kényeztető kismama masszázs

Hihetetlen örömet tud okozni ez az anyukáknak, hisz azért a várandósság felett érzett boldogságon felül, kisbabát várni igenis sokszor kimerítő. Az ember teste egyre nehezebbé válik, a mozgása egyre darabosabb lesz, így mi lenne felüdítőbb, mint egy óra alatt egy igazi szakember kezei között kikapcsolódni? Fontos, hogy olyan masszőröket keressünk, akik kifejezetten szakosodtak kismamákra, és van is erről papírjuk, mert ebben az állapotban mindenképpen szakértő gondoskodásra van szükség. 

Szívhang hallgató készülék

Ezek az eszközök hihetetlen örömet tudnak okozni a babát váróknak, mert nagyon meg tudják nyugtatni az aggódó anyukákat. Egy komplikáltabb babavárás alatt az ember minden egyes kis negatív érzése miatt nem tud az orvosához rohangálni, ezért ajánlott otthonra egy szívhang hallgató készüléket is beszerezni, ami bár nem helyettesíti az orvosi eszközöket, megnyugtatja az anyukát. A modernebb készülékek már okostelefonokkal együtt is használhatóak, és nem csak egyszeri hallgatásra alkalmasak, hanem akár diagramot is készítenek a baba pulzusáról. 

Baba- és kismamakártyák

A babavárás legszebb pillanataira mindig szívesen emlékszik majd vissza a kismama a Milestone kismama és babakártyákkal. Segítségükkel feljegyezhet olyan fontos eseményeket, mint amikor először érezte kisbabája rúgását, a növekvő pocakja méretét, amikor megtudta, hogy babát vár, a kívánósságot és további fontos eseményeket. Mit is kell csinálnia a kártyákkal? A fontos esemény történésekor egyszerűen fogja meg vagy tegye kisbabája mellé a megfelelő Milestone Kártyát, írja rá a dátumot, és készítsen róla egy fényképet. Így mindig vissza fog majd emlékezni a csodálatos pillanatokra, és a fényképei életre kelnek!

 
Várandós fotózás

Tapasztalatunk szerint minden kismama álmodik arról, hogy egy jól sikerült fotósorozaton örökítse meg ezt a fantasztikus, áldott állapotot. De sokan túl költségesnek tartják vagy túl félénkek ahhoz, hogy maguknak vegyenek egy ilyen lehetőséget. Nekik lehet fantasztikus egy profi fotósorozat vásárlása. Nagyon fontos, hogy olyan stúdiót válasszunk ki az ajándék átadása előtt, akiket tényleg ismerünk vagy jó ajánlásokat hallottunk rólunk, mert a várandósság egy igazán intim állapot, amit a kismamák nem szívesen osztanak meg másokkal. Ha biztosra akarunk menni, akkor válasszunk női alkalmazottakkal dolgozó stúdiókat. 

http://babakunyho.eu/magazin15jan/index.html
Hasznos tanfolyamokra szóló utalvány

Egy kismama mindent szeretne tudni arról, hogy mi vár rá és a családjára a baba születés után. Így nem lőhetünk mellé egy olyan ajándékutalvánnyal, ami olyan hasznos tanfolyamokra biztosítja számára a részvételt, mint az elsősegély tanfolyam a babával, szülésfelkészítői, szoptatási tanácsadás. Igyekezzünk a kismama lakóhelyéhez közeli, minőségi helyeket választani. 


Egy sokoldalú, praktikus pelenkázótáska 

Egy nőnek sosem lehet elég táskája, ezt mindenki tudja. Igaz, hogy a babavárás közben és a baba érkezés után teljesen mással telik meg az a táska, mint előtte, ezért érdemes kifejezetten olyan darabot választani, amiben kényelmesen elfér a pelenka, pelenkázólap, cumitartó, esetleg melegítő és a többi apróság. Választhatunk olyan táskákat is már, amiket férfiak is hordhatnak uniszex kialakításuknak köszönhetően, így nem kell állandóan átpakolni egyikből a másikba, csak felkapja a kismama vagy a kispapa az összekészített táskát, és már mehet is a babával bárhová. 

Reméljük, hogy ötleteink segítettek a megfelelő ajándék kiválasztásában a babát váró anyukák részére!

Ez a cikkem megjelent a Babakunyhó magazin januári számában, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Dorka 

Képek Bigstockphoto.  

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése