Köszönök mindent 2015!

Mivel régóta nem írtam már konkrét dolgokat magunkról, így mi lehetne annál jobb újrakezdő bejegyzés, mint egy igazi évértékelő, ahol mesélek magunkról, hogy mi történt velünk 2015-ben, és arról is, hogy mit várok el a 2016-os évtől.

Annyi minden változott meg nálunk tavaly, hogy azt se tudom, hogy hol is kezdjem. Ez az év igazi korszakváltós volt számunkra, akár azt is mondhatnám, hogy felnőttünk. De ez persze nem igaz, hisz valamelyik nap is a Nagyon vadon című mese első két részén röhögtük magunkat könnyesre. És ahogy én azt látom, az igazi felnőttek (nem nagybetűvel) ilyet nem csinálnak, mert az ciki. Szóval maradtunk dinkák, kacagósak és hebrencsek, de akárhogy is nézzük, azért vízválasztó volt ez az év.

Hogy miért?

1. Összeházasodtunk. Igen. Mi. Együtt. Örökre. Mesélek majd erről egy külön bejegyzésben, de most muszáj elmondanom, hogy SOSE hagyjátok, hogy befolyásoljanak benneteket az esküvőtökkel kapcsolatban. Itt már írtam erről, de tényleg, így már, hogy megléptük a kvázi elképzelhetetlent, meg kell mondanom, hogy életünk legjobb döntése volt, és minden pillanatát élveztük. :)

2. Miénk lett a világ legédesebb, legaranyosabb kutyája, aki eredetileg a Scembry névre hallgat, de nálunk már csak Makiként funkciónál, természetesen a már emlegetett Nagyon vadonból Mekk Móka Maki nyomán. Nagyon szerencsések vagyunk vele, tökéletes kis társ lett a mindennapjainkban, és annyi szeretetet és kalandot biztosít, amiről álmodni sem mertünk.

3. Beindítottuk a vállalkozásunkat. Igen, 2015-től már saját magunkért dolgozunk hivatalosan, ami minden nap csodálatos érzést nyújt. Igen, még azokon a napokon is, amikor a normál meló után még órákat a gép előtt ülünk, és próbálunk kreatívak lenni a 28. órában is. Fantasztikus emberekkel dolgoztunk együtt, szuper dolgokat volt lehetőségünk elkészíteni, és megalkottuk életem első olyan magazinját, amin igazából nem változtatnék nagy dolgokat. Nem azért, mert tökéletes. Mert persze nem az. De úgy néz ki, ahogy megálmodtam, az van benne, amit szerettem volna és olyan minőségben, amivel elégedett vagyok. Szerencsésnek mondhatom magam.

Mivel nem szeretnék litániát írni - bár valljuk be, ennyi idő után nem csoda, ha kicsit túl vagyok pörögve blogos téren - jöjjön néhány számunkra fontos dolog címszavakban, amire nagyon büszkék vagyunk:

- megtanultuk elfogadni az embereket olyannak, amilyenek. Nem a saját képünkre formálni, hanem próbálni nyitottnak és elfogadónak lenni mindenki felé.
- legyőztem a repülésfóbiámat, hisz túl vagyok az első transzatlanti járatomon úgy, hogy hazafelé végig turbulenciával jöttünk, és én még aludni is képes voltam így! - na ennyit a címszavakról, hihetetlen, hogy nem tudok valamit 2 szóval megfogalmazni... na mindegy... :)
- részt vettünk életünk első Legion Runján, ami fantasztikus élmény volt, feszegette a határaimat, és természetesen idén is szeretnék rajta ott lenni. 
- először vettünk részt egy igazi hajóúton, ami életünk egyik legjobb élménye volt.
- csináltunk egy aprócska, barkácsolt itthoni fotóstúdiót, amivel már eljutottunk odáig, hogy nem csak a magunk örömére, de már másokéra is használhatjuk.
- lecseréltünk imádott autónkat, Totikát egy újabbra, Fifikére, aki szuper okos és szépséges, igazi kincs.
- újra megtanultam biztosan úszni, így már a tengerben bármikor és bárhol lubickolhatok. 
- először utaztam együtt a családommal hosszabb útra mióta felnőttem - nem mondom, hogy zökkenőmentes volt, de nem cserélném el az élményt másra
- átrendeztük a lakást, és így a dolgozószoba a tengerre néz.
- elkezdtem színezni, és imádom! imádom! imádom!
- szuperül bepótoltam minden elmaradt orvosi vizsgálatomat, és ennek eredményeképpen szuperszexi szemüveges csaj lettem. :D
- összességében sokkal csajosabb, magabiztosabb lettem... magamra találtam!

Jelenleg nem jut eszembe több, de azt kell, hogy mondjam, hogy 2015 minden pillanatát élveztem. Nagyon. És pontosan ezt várom el a 2016-os évtől.

Mosolyt. Kalandot. Szeretetet. Mókát. Együttlétet. Munkát. Kreativitást. Sikert. Önzetlenséget. Segítségnyújtást. Példamutatást. Hálaadást. Egyediséget. Közösséget. Utazást. Nyitottságot. Békét. Nyugalmat. Szenvedélyt. Mozgást.Hogy minden nap a mi zenénk szóljon körülöttünk, amire tudjunk táncolni. :)

De ha ez túl sok az élet felé, akkor én csak annyit kérek a sorstól erre az évre, hogy Ne vegyen el tőlünk semmit. Így kerek minden. A fentekkel és a lentekkel együtt. Nem kell adnia többet, csak vigyázzon ránk, és ne vegyen el.

Köszönöm! És nektek is, hogy még mindig itt vagytok! :)

Dorka

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése