Megújult a Kozmopolita! :)

Évezredek óta nem írtam ide. Ennek több oka is volt, de a legfőbb az, hogy már kinőttem a blog azon kinézetét, és valahogy már nem esett annyira jól ránézni az oldalra, mint előtte. Sajnos időhiány miatt mindig halasztgattam a designváltást, hisz valljuk be, nagyon sok munkaórába kerül az, ha egy blog teljes kinézetét szeretnénk megváltoztatni. Így mindig csak toltam, tologattam a feladatot magam előtt a tökéletes pillanatra várva. Ami végre eljött. Vagyis még apró módosítások lesznek az oldalon, de az alapja már nem változik. 

Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Számomra végre letisztultabb, átláthatóbb lett a felület, és sokkal könnyebben meg lehet találni rajta bármit, mint eddig. Szuperül működik mobilról is, mivel reszponzív az oldal, így már nem csak asztali gépen, de tableten és telefonon is olvasgathatjátok az új bejegyzéseket. 

Amik megígérem, hogy lesznek. Rengeteg ötletet írtam össze a virtuális csend ideje alatt, úgyhogy akár előre is tudok dolgozni, hogy ne maradjatok ilyen hosszú időre bejegyzés nélkül. A születésnapom jogán a következő posztban összefoglalom, hogy mi minden történt velem 2015-ben, és azt is elmesélem, hogy mik azok, amiket nagyon szeretnénk ebben az évben megvalósítani. 

Tartsatok velem jövőre is, és kívánom, hogy legyen mosolygós, kalandokban gazdag, boldog 2016-os évetek!

Dorka

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése