Az új szerelem: Fitness Blender edzések

Sikerült, mint minden télen, kicsit elhagyni magam, szóval itt az ideje, hogy újra nekiálljak keményen edzeni és odafigyelni az étkezésemre. Sajnos nem elhanyagolható módon kiderült, hogy laktóz- és gluténérzékeny vagyok, így fokozottan kell koncentrálnom arra, hogy mit és hogyan eszem. De ez majd egy másik bejegyzés témája lesz, ebben most a Fitness Blender edzésekről szeretnék nektek mesélni. 

Amikor rendszeresen elkezdtem mozogni, akkor megmondom őszintén, hogy nem nagyon értettem, hogy az emberek mit esznek a Fitness Blender edzésein, hisz semmilyen ugrálás, koreográfia és zene nincs benne. Unalmasnak és hülyeségnek tartottam. Aztán mit ad isten, változtam. Kívül és belül is. És már nem elégítettek ki a szórakoztató, seggrázós edzések, így találtam rá újra Kellyre és Danielre. És menthetetlenül beleszerettem. 

Mitől is különleges a Fitness Blender?

- Mert ingyenes, és minden edzésük a Youtube-n található. 
- Mert minden testtájat megmozgatnak.
- Mert minden típusú edzésük van a pilatestől, a HIIT-en át a boxig. (Szuper részletes keresőjük segítségével lehet szűkíteni időtartamra, testtájra, amit edzeni szeretnénk és intenzitásra is. Ide kattintva tudod kipróbálni a keresőt!
- Mert több száz edzésük van. 
- Mert Kelly és Daniel nagyon cukik. 
- Mert látszik, hogy Kelly mennyit fejlődött azóta, mióta videókat töltenek fel. 
- Mert szeretik a saját testsúlyos és a súlyzós edzéseket kombinálni -> ez a kedvenc edzéstípusom. 
- Mert gyorsak és hatékonyak, és mindig ki tudom választani a hangulatomnak megfelelőt. 
- Olyan zenét hallgatok mellette, amihez éppen kedvem van. 

Szóval totális a szerelem. Annyira, hogy most úgy döntöttem, hogy kipróbálom az egyik fizetős edzéstervüket is. Ennek az a lényege, hogy ők összeállítanak egy 8 hetes konkrét edzéstervet a YouTube-s videóik alapján, amiben soha nem ismétlődik egyetlen edzés sem. Vagyis minden nap valami újat próbálhatsz ki, és ha esetleg újra akarnád kezdeni az egészet, akkor is mindent csak másodjára fogsz ismételni, nem századjára, ahogy a megszokott programokban van. Mindig újrafelhasználható és bármikor újrakezdhető. 

Ez a kiválasztottam: 8 Week Fat loss for busy people

Ennek lényege, hogy minden nap 30 perces edzések vannak, amik bár kemények, mégis annyira hatékonyan formálnak, mint a hosszabb típusok. Azért ezt választottam, mert így még ha kedvem van valamit edzeni, amit szeretek, akkor is befér mellé ez a 30 perces időtartam. És ennyi időm minden nap van. 

Beszámolok majd folyamatosan, hogy milyenek az edzés és hogyan haladok. 

Dorka 

Photos/Képek: Source-Forrás

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése