Kik is vagyunk mi?

Bár már egy ideje blogolok nektek mindenféléről, eddig nem jutottam oda, hogy bemutassam magunkat. Mi vagyunk a DZS család Totival kiegészülve. D., vagyis Dorka vagyok én, egy 28 éves lökött, kíváncsi leányzó, aki egyszerre fogta magát, és belevetette magát az ismeretlenbe, vagyis elköltözött a párjához Limassolba, Ciprusra. Én vagyok ennek a blognak az ötletelője, aki nap mint nap kitalálja az újdonságokat, és le is írja a tapasztalatainkat számotokra.

Zs. értelemszerűen a párom, akiért megérte ezt a teljes utat és kihívást megtenni. Már nagyon sok mindent megértünk együtt, de abszolút meg vagyok arról győződve, hogy ő a nekem való pár, akivel innentől együtt szeretnék lenni és letölteni az életemet. Ő ennek a blognak a fotósa és türelmes elszenvedője, aki bírja az én kíváncsi természetemet, nyitott az újdonságokra és velem együtt tud lelkesedni az élet apró dolgaiért. Mi így együtt vagy  DZS csapat - vagy ahogy az egyik kedvenc rajzfilmünkben, a Jégkorszakban van - csorda, kinek hogyan tetszik jobban. :)  

Totikával nem olyan régen egészültünk ki, és így lettünk teljes csorda. Toti egy nagyon pici, de annál fürgébb Nissan March, aki minden kalandunkban, kirándulásunkban masszívan részt vesz. Az ő segítségével járjuk be ezt a szigetet, és mesélünk azokról az újdonságokról, amiket napjaink során tapasztalunk. 

Reméljük, hogy kalandjainkat élvezni fogjátok, és szeretni fogjátok a mi kis blogunkat!

Ha bármilyen kérdésetek vagy kérésetek van, akkor írjatok nekünk email a dorkacipruson@gmail.com-ra, igyekszünk mindenkinek válaszolni!

Mindenkinek köszönjük, aki olvas minket, és várunk benneteket vissza!

DZS

2 megjegyzés:

  1. annyira tetszik a blogod, nagyon jo kis otletek vannak benne. A csajos csutortok a kedvncem. Megmutatom a mi blogunkat is, remelem elnyeri a tetszesedet. :)
    http://cupsofteacafe.blogspot.co.uk/

    szep napot :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nagyon drága vagy! :) A te blogod benne van a Feedly olvasói listámban, és nagyon szeretem, szóval Tőled nagyon jólesett ez a dicséret! <3

    VálaszTörlés